Nulstil Adgangskode

Den perfekte firmafest til julefrokost kick off sommerfesten

Tilføj gæster
Voksne
Alder 13 eller over
Børn
Alder 2 til 12
Luk

Firmafest i København

Firmafest i København er eftertragtet. Spacely har gjort det nemt at finde det perfekte sted at holde firmafest i København. Vi har udvalgte perler i København, hvor det er oplagt at holde den næste firmafest. Søger du et tomt lokale? Eller skal det være en fin restaurant, hvor der er plads til alle. Hos Spacely kan du finde det perfekte sted, som passer til jeres firmafest i København. Ved at holde jeres firmafest i København, går det let til med det offentlige. Samtidigt er der mulighed for at tage videre i byen og meget andet. Vi har sørget for at udarbejde særlige selskabspakker til firmafesten, som kun findes hos Spacely. Spacely kan også hjælpe med at tilrettelægge pakkerne, så det passer til jeres behov.

Le Deux

En gemt perle i Nordsjælland er klar til jeres konfirmationsfest. Den fine gårdhave, den rolige stemning og alt det hjemmelavede mad.

Kastrup Strandpark

Nær København kan i holde jeres konfirmation med byens bedste rammer. Havnen, de gyngende både er klar til at blænde jer.

Cafe Sesa

Konfirmationsfesten kan nydes i selskabslokalet og maden er udover det sædvanlige med en fin terrasse og en smuk havudsigt.

Firmafest lokaler

Vi har også lokaler til firmafester andre steder på Sjælland med fine restauranter med god mad, vin og service. Skal i holde jeres firmafest nær nordsjælland, sydsjælland eller i Købehavn, har vi lokaler som kan dække jeres behov. Bliv inspireret inde på Spacely, hvor der findes lokaler med gode muligheder for jeres næste firmafest. Vi kan blandt andet hjælpe med lokaler med et rustik image, eller et firmafest lokale med et orangeri eller et lokale nær vandet. Vi har rammerne til det perfekte firmafest, i skal blot vælge hvor firmafesten skal udleves.

Populære lokaler til firmafest i København

Firmafest Sjælland

Glæd dig til en forrygende dag med velkomstdrink, god mad og professionelle bartender. Vi har konfirmationslokaler til enhver smag. Du kan leje et lokale på en solrige terrasse med udsigt til vandet og få gæsterne til at finde behag i de rolige omgivelser. Du kan også leje en restaurant med en hyggelige gårdhaver, i rustikke omgivelser eller i den charmerende nostalgiske stil. Konfirmationsfesten er livets første store personlige fest for mange unge mennesker. Konfirmationsselskabet er også den dag, hvor familien er samlet. For konfirmanden er det vigtigt at have styr på enhver detalje. Har du en særlig forespørgsel omkring konfirmationensselskabet, vil vi gerne hjælpe med at sammensætte en udførlig plan omkring menuer, sammensætninger af borde. Det er en stor dag for konfirmanden/nonfirmanden. Derfor vil vi gøre vores for at sikre at restauranten til konfirmationen har det, der skal til for at holde en god fest, lækker mad, kage og selvfølgelig med gode gaver og et godt selskab.

Få 3 Tilbud

Få 3 Tilbud - Det er helt uforpligtende og gratis

Få 3 tilbud

Det er helt uforpligtende og gratis.

Nemt og sikkert

Fordele