Nulstil Adgangskode

Hold din 18 års 30 års 60 års fødselsdagsfest

Tilføj gæster
Voksne
Alder 13 eller over
Børn
Alder 2 til 12
Luk

Hold fødselsdag i København

Hold fødselsdagen i København, med de mange muligheder Spacely giver. Vi har nøje udvalgte lokaler til din fødselsdagsfest i København. Skal du holde fødselsdag i København fordi du fylder 18 år, 30 år eller 50 års fødselsdag, har vi sørget for at vælge restauranter der kan opfylde dit behov. De fine restauranter i København tager store som små fødselsdagsselskaber og er klar til at forkæle jer. Ved at holde fødselsdagen i København er der mange fordele. Såsom offentlig transport, plads til underholdning, afterparty m.m. Med de lokaler du finder hos os, kan kun fantasien sætte grænser. Er det et tomt lokale du søger, hvor du selv vil være kreatøren findes det også hos Spacely. Festen kan have forskellige temaer, med vores festlokaler er der mange muligheder for at tænke ud af boksen. Vi har også restauranter med havudsigt udenfor København.

Café Ravnsborg

Eksklusivt sted at holde fødselsdag. Festen holdes i en gammel bankboks- luksuriøse charme og elegant betjening ved en sommelier.

Kastrup Strandpark

Nær København kan i holde jeres fødselsdag med byens bedste rammer. Havnen, de gyngende både er klar til at blænde jer.

Fregatten

Fødselsdagsfesten kan nydes i selskabslokalet og maden er udover det sædvanlige med en fin terrasse og en smuk havudsigt.

Lokaler til fødselsdagsfesten

Er du i tvivl om hvor fødselsdagsfesten skal afholdes? Leder du efter et lokale til festen eller vil du holde det på en eksklusiv restaurant? Hos Spacely vil vi gerne bidrage til en god fødselsdagsfest, hvad end du fylder rundt eller bare skal fejres med manér. Vi har blandt andet fødselsdagsfest lokaler i København. Hvor du bare kan læne dig tilbage og nyde dagen med eksklusiv god mad og egen tjener. Vores selskabspakker er oplagte til fødselsdagsfesten, hvor du altid kan tilvælge drinks og cocktail og andet for at holde en fødselsdag, som passer til din fest. Udover at holde din fødselsdag i København, kan du også holde den i den smukke natur lidt udenfor indre by. Vil du være i centrum til din fødselsdagsfest og lave så lidt som muligt, kan du nyde dagen med velsmagende mad og gode cocktail. Du kan holde din fødselsdagsfest i de mange lokaler vi tilbyder.

Lokaler til fødselsdagen på sjælland

Lokaler til fødselsdag

Fylder fødselaren rundt og skal vi stå for at finde det perfekte lokale til surprise festen, har vi i forvejen gemte perler i København. Vores selskabslokaler til fødselsdagen er klar til at give den gode oplevelse. Spacely har udarbejdet unikke og specielle selskabspakker til fødselsdagen, som kun findes hos Spacely. Hold fødselsdagsfesten på en restaurant let og bekvemt. Du nyder din dag med god mad, en lækker velkomstdrink og værdig betjening, ved at vælge en af de ovenstående populære restauranter. Søger i en romantisk gårdhave i den rolige natur eller en restaurant med havudsigt, findes det også hos Spacely. Tit og ofte er der brug for et virvar af planlægning til fødselsdage. Ved at vælge at holde fødselsdagsfesten på en restaurant sparer du masser af planlægningstid. Bordkort, interaktive projektor, lageret eller hvad der ellers er behov for kan også sættes op på de ønskede restauranter.

Få 3 Tilbud

Få 3 Tilbud - Det er helt uforpligtende og gratis

Få 3 tilbud

Det er helt uforpligtende og gratis.

Nemt og sikkert

Fordele