Nulstil Adgangskode

Den perfekte julefrokost til virksomheden firmaet afdelingen institutionen

Tilføj gæster
Voksne
Alder 13 eller over
Børn
Alder 2 til 12
Luk

Julefrokost i København

“Julen varer længe og koster mange penge”. Julefrokosten skal afholdes og for nogle arbejdspladser er det årets fest. Julefrokosten i 2023 behøver nemlig ikke nødvendigvis, at koste mange penge. Hos Spacely finder du hyggelige selskabssteder der klarer julefrokosten til en rimelig pris. Julefrokosten afholdes ikke blot i december, men også måneden op til og efter. Opskriften på god julehygge kan være mad, musik og stemning. Er det den klassiske julefrokost menu eller er det de varme juleretter, der skal mætte de tomme maver? Det er særlig vigtigt at vælge et godt sted at holde julefrokosten og hertil har man ofte en masse gode overvejelser i tankerne. Hos Spacely bidrager vi med relevante steder at holde julefrokosten i 2023. Vi har også lokaler på Frederiksberg og længere sydpå i Køge, hvor der også er fine rammer, som passer til en hyggelig julefrokost. Hos Spacely findes der nemlig restauranter, som rummer både store og såvel som små selskaber op til julen.

Cafe Ravnsborg

Eksklusivt sted at holde julefrokosten 2023. Julefesten holdes i en gammel bankboks - luksuriøse charme og elegant betjening af en sommelier.

Kastrup Strandpark

Nær København kan i holde jeres julefrokost med byens bedste rammer. Havnen, bådene og måske den hvide sne er klar til at blænde jer.

Cafe Sesa

Julefrokosten kan nydes i selskabslokalet og maden er udover det sædvanlige med en fin terrasse og en smuk havudsigt.

Julefrokost arrangement

Julefrokost i København er et hit mange foretrækker. Spacely har sørget for at udvælge lokaler, som står klar til at give jer en fantastisk julefrokost i København. På trods af et af de mest veletablerede danske traditioner, kan julefrokosten i 2023 variere fra arrangement til arrangement. Julefrokostens traditionsrige mad, som sild, fiskefilet, lun leverpostej, flæskesteg, tarteletter og risalamande kan også variere. Julefrokosten kan samtidig veksle mellem en kold julemenu og en varm julemenu. Derfor er det vigtigt at få afklaret, hvad julearrangementet skal indeholde. En hyggelig julefrokost i København inkluderer oftest også selskabslege og når der er tale om et helaftens arrangement er det vigtigt med god underholdning. Dernæst er det relevant om julefrokosten i København afholdes med familien og venner eller om der er tale om en firmafest. Hos Spacely elsker vi julen og derfor har vi et udvalg af restauranter, som kan opfylde behovet. Det er oplagt at holde julefrokosten i København, da det er lettere med offentlig transport og muligheden for at feste videre. Du kan også være med til at sætte dit eget præg på julemenuen og er det et tomt lokale du søger, hvor du selv vil være kreatøren, findes det også hos os. Hvis du derimod ikke selv ønsker at stå for forplejning og servicering af dine gæster, kan du med fordel vælge en af de populære restauranter hos os. Hemmeligheden for en god julefrokost i København ligger nemlig i god julemad, god service og en fantastisk stemning.

Populære lokaler til julefrokost i 2023

Julefrokost i København med fri bar

Er du på udkig efter julefrokost i København med fri bar? På Spacely.dk kan du se udvalget af lækre steder. Julefrokosten i København bliver ekstra sjov og hyggelig med fri bar. Juleøllen kan helt klart også noget sammen med julefrokosten. Hos Spacely er der mange muligheder for at holde en uforglemmelig julefrokost i København med fri bar. Med et tørstig selskab, kan det hurtigt betale sig at booke et arrangement med fri bar. Alt afhængig af hvilket selskab man har med sig, kan det i nogle tilfælde være nemmere og en billigere løsning. Fri bar betyder oftest at øl, vin og vand kan fås i ubegrænsede mængder. Nogle gange kan fri bar også inkludere cocktails, men dette varierer fra restaurant til restaurant. Hvis du gerne vil spare tid og allerede ved hvad du søger, kan du klikke på få 3 tilbud. Her skal du bare skrive dine ønsker, hvorefter vi sender de 3 bedste steder din retning.

Få 3 Tilbud

Få 3 Tilbud - Det er helt uforpligtende og gratis

Få 3 tilbud

Det er helt uforpligtende og gratis.

Nemt og sikkert

Fordele